3695x bekeken sinds 1 september 2013
BVV E16

Teamblog

BVV E16 - Hekelingen E11

Een mooie zaterdagmorgen op veld 6 van de Bongerd. Het gras was nat van de dauw, maar we hadden er zin in (en het zou heel mooi worden).
De scheidsrechter (dank je wel Eric) floot om 08:30 voor het begin van de wedstrijd. Maar wij waren nog niet helemaal wakker... Na 4 minuten stonden we 0-2 achter! Maar we lieten de koppies niet hangen en gingen er vol tegen aan. Na een kans van Dana schoot Joeri de 1-2 binnen en 2 minuten later de 2-2. Daarna verslapten we iets en schoot Hekelingen hard op de paal en niet lang daarna scoorden ze de 2-3. Ondank de fysiek sterkere tegenstander bleven we goed combineren en hard werken Anna, Samir en Rick veroverden veel ballen, die mooi naar voren werden gepasst.Na een mooie voorzet van Joeri schoot Dana de 3-3 binnen. De 4-3 werd gemaakt door Lisanne na een mooie solo. Maar het was nog niet klaar deze helft. Na hard werken en goed samen spel scoorde Jochem de 5-3. Net voor de rust maakte Hekelingen nog de 5-4. Zodat we met 1 doelpunt verschil en een goed gevoel de siroop konden gaan drinken.
De siroop was heerlijk, de lekkerste van dit seizoen!! Klaar gemaakt door Arina, Nynke en anderen. Top!
De tweede helft begonnen we een beetje mat. Hekelingen ging vol van start. Gelukkig bleef Anna tijdens een mooie aanval koelbloedig en tikte de bal met een mooie sliding bij de tegenstander vandaan zo in de handen van Thom. Niet veel later kreeg Hekelingen een aantal corners (wij kregen de bal niet weg). de derde corner was een mooi doelpunt met een kopbal van Hekelingen. 5-5. Hekelingen dacht dat er meer te halen was op de Bongerd en ze gingen door. Maar Thom redde een paar keer goed met een mooie duik. En Anna, Samir, Rick en Dana werkten hard om meer tegendoelpunten te voorkomen. Dit lukt goed. Hierdoor kreeg het hele team een boost en braken er 10 hele mooie minuten aan voor BVV.
Een counter voor Barendrecht, Joeri en Lisanne stormen op het doel af. Joeri passeert een tegenstander en legt de bal panklaar voor Lisanne 6-5. Kort daarna Anna passt op Joeri. Joeri pakt de bal op passeert twee tegenstanders en schiet hard en hoog de bal in het doel 7-5. Het gaat maar door...Lisanne schiet de 8-5 binnen. O nee toch niet.. ze had hands gemaakt. En de scheidsrechter keurde het doelpunt terecht af. Bij de volgende aanval stoomt Rick aan de rechterkant mee op. Na slecht uitverdedigen van Hekelingen krijgt hij de bal voor zijn voeten en haalt verwoestend uit 8-5. Uiteindelijk bepaalt Joeri de eindstand op 9-5.

Wat een heerlijke wedstrijd. Alle spelers bedankt, iedereen heeft van jullie genoten. Wat een prachtige laatste competitie-thuiswedstrijd.
Alex Langerak
Auteur: Alex Langerak | 12 april 2014

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in